Uzuncaorman Murat Nişancı İlkokulu

Vizyon: Her Zaman İleri!

Misyon: Yarını Bugünden Yaratabilme Becerisini Kazandırmak, İlimizin en iyi Fen ve Anadolu Liseleri ve Meslek Liselerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, Sosyal ve Kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz öğrencilerinin bir kısmı taşımalı öğrenci kapsamındadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (543) 661 86 61

WEB - https://uzuncaorman.meb.k12.tr

Adres - Uzuncaorman Mahallesi Hendek/Sakarya

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Uzuncaorman Mahallesi konum olarak ana yollara yakınlığıyla avantajlı bir mahalle konumundadır.

Adres - Uzuncaorman Mahallesi Hendek/Sakarya

Ulaşım Ulaşım sıkıntısı yoktur. Minibüsler, ilçe merkezinden yarım saatte bir okulumuzun bulunduğu mahalleye gelip gitmektedir. Minibüsler okulumuzun önünden geçmektedir. Öğretmenlerimizin bir çoğu rahat bir şekilde okulumuza ulaşmaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 25 km, İlçe Merkezine 8 km uzaklıktadır.